Amb moitu del Dia Europeu de les víctimes de crims d'odi 2024

 

Dia 22 de juliol,  el Centre Melis Cursach s'il·luminà en color blau en record de les víctimes dels crims terroristes d'Oslo i Utoya, i també de totes les víctimes de la intolerància criminal i els delictes d'odi.

Aquesta iniciativa té com a objectiu, de manera simbòlica, encendre un llum per la tolerància enfront de l'odi i donar un missatge d'unitat i solidaritat contra la intolerància.

La regidora de Benestar Social, Mireia Flaquer ha comentat "Avui dia no podem donar l'esquena a iniciatives com aquesta, que pretenen donar visibilitat i unió enfront de les xacres de la nostra societat. Des de l'Ajuntament de Capdepera volem donar tot el nostre suport a la campanya "la tolerància apaga l'odi" i per aquest motiu ens sumam a la iniciativa".

 


Amb l'objectiu de recordar totes les víctimes dels delictes d'odi i de visibilitzar la lluita contra aquest tipus de delictes, el 22 de juliol se celebra el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'odi, commemorat des de l'any 2014 en memòria de les 77 persones que van ser assassinades a Oslo i Utoya (Noruega), aquell mateix dia, l'any 2011. 

A Memòria de totes les Víctimes de Crims d'Odi, amb motiu del 22 de Juliol, des de Moviment contra la Intolerància, convidem a les institucions, societat civil i ciutadania a participar activament per quart any consecutiu de la campanya LA TOLERÀNCIA APAGA L'ODI. Una iniciativa que pretén, de manera simbòlica, encendre la Llum de la Tolerància davant de l'Odi, amb un missatge d'unitat davant de la intolerància. 

Per això propoesen il·luminar en color blau ajuntaments i edificis emblemàtics del municipis dilluns 22 de JULIOL de 2024. Capdepera ha estat l'únic ajuntament de les Illes Balears que s'ha adherit oficialment a la convocatòria.

Rap contra el racismo,. Moviment contra l'intolerància

 
Per llegir el manifest clicau la imatge de sota: