La setmana passada (13 i 14 de juliol) es va disputar la prova final del campionat de Balears que junt amb les altres proves del circuit dona el resultat definitiu d'aquesta  temporada i conforma l'equip que anirà al Campionat Nacional

Una prova molt complicada per mala mar que finalment va guanyar en Joan Sans, amb un total de 59 espècies diferents de peixos fotografiats.

Així amb aquest resultat i després de guanyar també les altres proves, el nostre amic i col·laborador aconseguí el resultat de campió de Balears 2024. Una temporada més es manté al capdavant!

Enhorabona a tots els participants per lluitar a una final molt exigent. Enhorabona especialment a Mateu González Cerdà per la seva segona posició final i a Juan Cardona Florit pel seu tercer lloc final, també a Tomeu i Javi pels seus 4t i 5è lloc. Igualment a Ernestina Pons Sbert 1ª femenina, a Bea i a Maria. Aquest es l'equip que representarà Balears al proper campionat d'Espanya.

Ara els toca seguir entrenant per estar a l'alçada i aguantar als cracks i joves que empenyen!

En Joan vol donar les gràcies “a tots els responsables d'organitzar les competicions del circuit, així com als jurats i el biòleg de cada prova. També agreix a Cressi España per seguir donant-li suport amb el millor material per aguantar 5h dins l’aigua siguin quines siguin les condicions de la mar”.

Enhorabona Joan, i a la resta de participants. Molta sort a l’equip de Balears en el Campionat nacional. Nosaltres seguirem gaudint de les vostres fotografies.

Us mostrem algunes de les fotografies presentades per en Joan a valoració de la final.