La Policia Local va registrar els turistes a l'entrada de Cala Agulla en un cap de setmana on s'han tornat veure molts grups


En aquest darrer cap de setmana s'han tornat veure molts grups de joves alemanys per Cala Rajada, cada grup amb les seves indumentàries i camisetes distintives. Sembla que hi tornava a haver un pont al país teutó. I com sempre, han provocat les queixes d'altres turistes que venen a la nostra contrada cercant tranquil·litat, com ja ve passant des de fa molts d'anys. Hem sentit a dir que fins i tot establiments de major nivell fan ofertes en aquesta època per evitar tenir habitacions lliures. No sabem si és la millor forma de vendre una bona imatge de Cala Rajada i de tenir contents els visitants que venen amb la família.
 



En tot cas, sí que s'ha vist en acció a la policia local. Els matins del cap de setmana diversos agents registraven aquests grups cercant botelles de vidre, i suposam que també aparells de música. Durant alguns dies hi ha hagut trull damunt la platja, tot i que diumenge la cosa semblava més tranquil·la. Esperam que aquests controls segueixin, no només a l'entrada sinó també allà on s'acumulen aquests grups, a fi que es compleixin les ordenances i les normes del Parc Natural.