Durant la darrera setmana de maig s'instal·là una nova pista de cal·listènia en una de les pistes esportives del parc de Sa Gravera. Una activitat que, de cada dia compta amb més practicants. Aquest mobiliari esportiu acabà d’esser instal·lat el passat divendres i ara resta esperar que el Consell la faci la recepció per que es pugui usar.

“Aquesta pista cal·listènia forma part d’una subvenció “en especies” del Consell de Mallorca atorgà a l’Ajuntament de Capdepera amb la que s’ha fet el “skate parc”, les instal·lacions esportives del Centre Cap Vermell i del poliesportiu”, ens ha comentat Sergi Viejo, regidor d’Esports.



La cal·listènia o exercicis d'escalfament és un sistema d'exercici físic en el qual l'interès està en els moviments de grups musculars, en la potència i l'esforç. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa). L'objectiu és l'adquisició de gràcia i bellesa en l'exercici. També es podria definir com un sistema d’exercicis físics en els que s’utiitza el propi pes corporal, per a enfortir els diferents grups musculars.



L'empresa Industrias Agapito ha estat  l’encarregada de fer el muntatge de la instal·lació.