El temporal de vent causa desperfectes arreu del municipi



El temporal de vent que aquests dies ha atupat tot l'arxipèlag també s'ha deixat sentir amb força en el llevant de Mallorca. Ha estat una d'aquelles ventades de les quals es diu, amb tot encert, que se'n duu les pedres. I encara rai que ha bufat de ponent i mestral, amb la qual cosa la nostra zona costanera no n'ha patit les conseqüències directes. Així i tot, els petits desperfectes han estat a l'ordre del dia, tot el dissabte dia 24, amb teules que volaren a una casa sí i a l'altra també, i amb nombrosos arbres afectats, cosa que obligà a nombroses intervencions de la brigada d'obres municipal.

En algun cas, els danys varen ser més considerables, com en el que podeu veure a les fotografies de Colau Nadal, en què una estructura d'un tanc de combustible de damunt un terrat, en el carrer d'es Campet de Cala Rajada, anaren a parar damunt un cotxe aparcat. Fins i tot els bombers hagueren de comparèixer per a prestar la seva ajuda.

La festa de Sant Sebastià també s'ha vist afectada ja que el vent va obligar a suspendre els nombrosos foguerons que estava previst que s'encenguessin.

Image