Image


Un centenar d'alumnes de 5è de Primaria dels col·legis públics s'Alzinar de Capdepera i s'Auba de Cala Rajada van participar el passat dimecres, 21 de gener, en la sembra de pins que va tenir lloc durant el matí en Cala Agulla. 
 
La plantació d'arbres i arbusts va estar organitzada per la Conselleria de Medi Ambient (Servei de Gestió Forestal) i la col·laboració d'Ibanat i l'Ajuntament de Capdepera. L'objectiu d'aquesta actuació és la regeneració de la zona pineda, ampliar i repoblar la mateixa per preservar el medioambiemt i conscienciar els escolars de la importància que té evitar incendis i la cura de l'entorn mediambiental. 
 
Aquest pla d'acció va lligat a diverses actuacions entre el Govern balear, el Consell de Mallorca i els col·legis del municipi, mitjançant les quals es realitzen tallers relacionats amb la preservació del medioambient. Així com la classificació de plantes i un concurs de dibuix en què participen escolars de 5è, 6è i ESO dels municipis de la comarca de Llevant, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera. 
 
L'esmentada conselleria en col·laboració amb l'Ajuntament de Capdepera continuarà amb la repoblació de Cala Agulla el pròxim dia 30 de gener amb la participació d'alumnes de l'Institut d'Ensenyament Secundari (IES) de Capdepera.