L'Ajuntament de Capdepera reparteix els bons de Nadal Solidari amb la participació dels comerços locals 

 
L'Ajuntament de Capdepera ha tornat a posar en marxa la iniciativa del Nadal Solidari, que consisteix a repartir bons de compra entre els nins i nines del municipi que es troben en situació de vulnerabilitat. Aquest any s'han repartit més de 70 bons, amb un valor total de 7400 €, que poden ser utilitzats en alguns dels comerços locals del municipi.

Aquesta acció té com a objectiu que totes les persones puguin tenir un petit detall a casa seva per Nadal, així com fomentar el consum local i les compres al teixit comercial del municipi. L'Ajuntament de Capdepera vol agrair la participació i la implicació dels comerços que han col·laborat amb el Nadal Solidari, i espera poder comptar amb ells i amb més establiments en futures edicions.

L'edició d'enguany del Nadal Solidari s'ha realitzat conjuntament entre les àrees de Benestar Social i de Comerç amb la intenció d'aprofitar les dates per promocionar la venda als comerços del municipi, amb el propòsit de continuar fent feina en aquesta línia i en futures edicions afegir més establiments de Capdepera i Cala Rajada a aquesta campanya.

La regidora de Serveis Socials, Mireia Flaquer, ha manifestat que el Nadal Solidari és una forma de donar suport a les famílies, especialment en aquestes dates nadalenques. Ha afegit que els Serveis Socials de l'Ajuntament treballen durant tot l'any per garantir els drets i la dignitat de totes les persones, i que el Nadal Solidari és una mostra més del compromís del consistori gabellí amb el benestar de la ciutadania. Flaquer ha destacat que el Nadal Solidari és una mostra de la solidaritat i ha expressat el seu desig que aquesta iniciativa contribueixi a fer més feliç i més just el Nadal de totes les persones del municipi.
La regidora de Teixit Empresarial i Comerç, Margalida Bisquerra ha manifestat que amb accions com aquestes es dona l'oportunitat a les petites empreses i comerços del nostre municipi a ser conegudes per més persones i d'aquesta manera poder comptar amb el client local. El nostre comerç necessita la nostra ajuda i aquesta és una bona forma d'ajudar-lo a créixer i donar-li suport durant aquestes dates nadalenques.


D'altra banda fa uns dies al Facebook se publicava aqustes dues notes , "...l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera ha rebut una donació d'aliments donats pel Supermercat Eroski Ràpid de Cala Rajada. Amb nom de totes i tots volem agrair a la Família Massanet la seva predisposició i col·laboració amb les persones usuàries d'aquest servei".



Per la seva banda el Col·lectiu Esperit Feminista ha fet una recollida de productes dolços en col·laboració d'algunes botigues locals i dependències municipals, durant el mes de desembre, que també s'han lliurat a l'àrea de Benestar Socials



L'Associació de Bars Nocturns i Discoteques de Capdepera, de la mà del seu president, Antoni Pastor ha fet una donació de 1000 € al departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera.  Aquesta donació és el resultat de la recaptació de la barra de l'associació a la Mostra del Peix Fresc i a Fira de la Llampuga. 
Aquesta donació de l'Associació de Bars Nocturns i Discoteques de Capdepera s'entregarà en forma de targetes de compra al repartiment d'aliments bàsics.