El passat cap de setmana, 16 i 17  de desembre, va tenir lloc el Mercat Nadalenc a la plaça de l’Orient organitzat per l’Associació Empresarial Gabellina amb el suport de l’Ajuntament de Capdepera.
 

A la plaça de l’Orient se van instal·lar les paradetes de comerciants i als carrers Centre i Pla d’En Cosset (tallats al trànsit) les de les associacions i les dels alumnes de l’IES i les escoles pels seus viatges d’Estudis. 

 

El mercadet s’obrí el dissabte a l’horabaixa amb l'actuació infantil "Rico per Nadal" de Sebastià Adrover, a la plaça de l’Orient.
 





Acte seguit el CC Banda de Música de Capdepera va comparèixer per interpretar algunes nadales, com a part del seu recorregut pels carrers del poble.





Durant tot el capvespre va haver molta animació amb molt d’ambient nadalenc i la presència del Pare Nadal que tot temps va passejar recollint cartes dels infants i fotografiant-se amb ells.
 

El diumenge la jornada va ser completa. Durant tot el matí va haver molta animació, amb una gran afluència de públic, intensificada al voltant del  migdia amb la Vermutada gegantina. Prèviament va la Coral Gabellina va cantar nadales tradicionals a la plaça.
 

A les 11,30 els gegants de Capdepera van reaparèixer després de 15 anys inactius. El seu passa carrers va ser molt concorregut, com ja hem dit, i serví d’incentiu per al mercadet.

 

A l’horabaixa, l’afluència baixà molt, en part a l’amenaça de pluja i en part a un temps fredolec.  Així i tot el grup Voicello, va realitzar una excel·lent actuació dirigida als més petits.  Una actuació  que mereixia una major afluència de públic per la seva qualitat. Els qui vam ser, petits i grans, van gaudir de versions de nadales ben boniques, participatives i amb un toc d’humor.





El Pare Nadal  també va ser present durant tot el capvespre.
 

En general, els comerciants amb els qui vam xerrar estaven contents, especialment per l’afluència de públic del dissabte i diumenge matí. L'ajuntament repartí bons de descompte de 5 uros per cada 25 de despesa durant el Mercat de Nadal.
 

Aquests són els comerciants que va ser presents al Mercat de Nadal:























I les associacions: