Els usuaris del Projecte Capdepera Integra i membres de l'Àrea de Benestar Social de Capdepera van gaudir d'una jornada inoblidable a la Fira del Ram 

 

Va ser una oportunitat fantàstica per a tots els usuaris i usuàries del projecte per connectar amb altres persones i gaudir d'una jornada divertida plena d'activitats emocionants i oci.

Aquesta sortida va ser una merescuda recompensa per als participants, que van poder desconnectar i gaudir d'un temps d'oci en companyia dels seus companys.

El regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera, Javi Garcia: "Estem molt contents de veure com els usuaris del projecte Capdepera Integra han pogut gaudir d'aquesta sortida a la Fira del Ram. Aquest projecte té com a objectiu principal promoure la inclusió social i la participació activa de totes les persones de la nostra comunitat, i aquesta sortida és un exemple perfecte d'això. El treball de l'equip de benestar social que col·laboren en el projecte és essencial per aconseguir aquesta finalitat, i continuar treballant per crear més oportunitats per als membres del projecte i per a totes les persones del nostre municipi que necessitin el nostre suport."