Emotiva concentració silenciosa en la plaça des Sitjar en record dels víctimes de l'accident laboral de l'Hotel Son Moll

Image

  Dimecres dia 17 de desembre de 2008, a les 12 hores tingué lloc una concentració silenciosa a la plaça del Sitjar, acte convocat per l'Ajuntament de Capdepera en els tres dies de dol decretats pel consistori.

   Amb un respectuós silenci, un bon número de veïns i veïnes s'afegiren per a manifestar el seu suport a  les famílies i amics de les víctimes del sinistre de Hotel Son Moll, que ha commocionat el nostre municipi.

Image

  L'acte  comptà a la presència de nombrós públic, ja ho hem dit, i gairebé la totalitat dels regidors i treballadors de l'Ajuntament encapçelats pel batle, Bartomeu Alzina. A més els batles (i alguns regidors) d'Artà, Son Servera i Sant Lorenç des Cardassar hi eren presents per a donar suport en aquests moments tan difícils

   L'acte començà puntualment i resultà sobri i emotiu. En acabar se dedicà un fort aplaudiment en memòria dels treballadors finats.

Image

   A les escoles i l'IES  de Capdepera se respectà el minut de silenci.
  En consonància al gran desplegament informatiu que ha tingut aquest sinistre a la premsa (local, autonòmica i nacional), ràdio i televisió, un nombrós grup de mitjans informatius cobriren la noticia.

Image




   L'acte estava presidit per les banderes mig hissades amb pendons negres a la façana de l'Ajuntament.