De l'allau de manifestacions produïdes, poques d'elles aclaridores, volem destacar al respecte les declaracions del degà del Col·legi d'Advocats de les Balears, Juan Font a EUROPA PRESS.

   El degà del Col·legi d'Advocats de les Balears, Juan Font, ha afirmat avui que els detinguts després de l'ensorrament produït ahir  a l'hotel Son Moll de Cala Rajada i que va costar la vida a quatre obrers, podrien enfrontar-se a penes d'entre quatre i sis anys de presó si finalment es demostra que han incorregut en un delicte d'homicidi per imprudència temerària o contra la seguretat dels treballadors.   

   En declaracions a Europa Press, Font va puntualitzar, tot i això, que encara deu comprovar-se si l'establiment, en què s'estaven realitzant obres, comptava amb llicència per portar a terme aquests treballs, si s'havien adoptat mesures de seguretat i si l'accident era previsible donada l'antiguitat de l'edifici. Després d'això, podrà confirmar-se si es deriven responsabilitats penals de l'incident. 


   "Responsabilitat civil n'hi ha segur, que suposarà indemnitzar als familiars de les víctimes, i sospito que també penal", va incidir el degà. Els arrestats són l'arquitecte, l'aparellador i el cap de l'obra de la reforma integral que s'estava emprenent a l'establiment.