L'Ajuntament decreta tres dies de dol per les víctimes de l'ensorrament a l'hotel Son Moll

La festa de l'Esperança es reduirà als actes estrictament religiosos

Suspeses totes les activitats del proper cap de setmana


L'Ajuntament, en un ple extraordinari celebrat el mateix dia 15, a les 5 del capvespre, ha decretat tres dies de dol. Aquesta és la nota rebuda del departament de comunicació del mateix Ajuntament:


L'Ajuntament de Capdepera declara tres dies de dol en un ple extraordinari celebrat després de l'ensorrament de part de l'hotel en el qual han mort quatre operaris.

L'Ajuntament de Capdepera ha celebrat aquest dimarts, 16 de desembre, un ple extraordinari a les cinc de la tarda, a l'edifici consistorial, pel que ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de quatre persones després d'esfondrar-se aquest matí part de l'hotel són Moll de Cala Rajada en el que han resultat també ferits uns altres quatre operaris.
Tots ells treballaven en les obres de reforma de l'Hotel són Moll de Cala Rajada, que estava tancat al públic. Després del tràgic esdeveniment, l'Ajuntament de Capdepera ha declarat tres dies de dol a partir de demà dimecres, suspenent tot tipus d'actes i activitats municipals, així com les classes de l'Escola Municipal de Música i de l'Escola d'Adults.
L'Ajuntament de Capdepera expressa el suport i s'afegeix al dolor de les famílies de les víctimes d'aquest esdeveniment. Els tres dies de dol, cada dia, es durà a terme un minut de silenci a les dotze del migdia en l'Ajuntament de Capdepera i a més dels tres dies de dol oficial, queden suspesos també tots els actes i activitats del cap de setmana, del 20 i 21 de desembre.

D'altra banda, posats en contacte amb el rector Mn. Miquel Mulet, aquest ens ha manifestat que els actes de la festa de l'Esperança es reduiran a l'àmbit estrictament religiós. En aquest sentit, no hi haurà repic de campanes, ni participació de la banda de cornetes i tambors ni de la banda de música. Tampoc no se celebrarà la torrada ni l'actuació d'"Aires Gabellins".

El dol s'allargarà tot el cap de setmana, amb la suspensió dels actes programats. Així, l'anunciada estrena d'Es Mussol ("El sopar dels idiotes") queda posposat per a una nova edata. Ens han apuntat que possiblement aquesta estrena no es faci fins al 30 de gener.

Evidentment, tot l'equip de "Cap Vermell" se suma al dolor dels familiars de les víctimes d'aquest sinistre.