ES CONFIMEN ELS PITJORS PRONÒSTICS: QUATRE MORTS
A L'HOTEL SON MOLL

-----

ELS TREBALLS NO COMPTAVEN
AMB LLICÈNCIA MUNICIPAL

-----

EL PRESIDENT ANTICH
I DISTINTS CONSELLERS
VAREN COMPARÈIXER
AL LLOCS DELS FETS





Cap a les 14'30, el batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, compareixia davant la premsa i confirmava l'existència de dos morts i quatre ferits en l'ensorrament d'una ala de l'hotel Son Moll. Els butlletins dels distints mitjans de ràdio i televisió donarien compte poc després de la recuperació dels cadàvers de dos desapareguts més, per a totalitzar quatre víctimes mortals, dos mallorquins i dos marroquins, la identitat dels quals encara no hem pogut confirmar.

Pensam que el més significatiu de la roda de premsa del batle ha estat la constatació que a l'empresa propietària de l'hotel Son Moll se li havia denegat la llicència municipal d'obres, i que a més se li havien lliurat una sèrie de butlletins de paralització d'obres que no havien estat atesos.

Image


El batle va renunciar a aventurar cap hipòtesi sobre les causes del sinistre, i va demanar paciència fins que es compti amb els preceptius informes tècnics. D'altra banda, va expressar el condol de tot el consistori als familiars de les víctimes, per als quals va demanar respecte als mitjans de comunicació.

Com deim en els titulars, el president del Govern, Francesc Antich es va desplaçar immediatament fins a l'hotel Son Moll. L'acompanyava la vicepresidenta, Joan Maria Barceló; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i els consellers Jaume Carbonero i Miquel Nadal; així mateix, va fer acte de presència el delegat del Govern estatal, Ramon Socias.

Image

Image

Image

Image

Image

Molta gent es va acostar fins als voltants de l'hotel Son Moll entre la qual, naturalment, familiars, amics i companys de feina dels treballadors accidentats, enmig de les lògiques escenes de dolor i de consternació.

Aquesta és la paraula que segurament hi escau més: consternació. Des de la primera autoritat de les Illes fins a  cadascun de nosaltres, tots hem viscut aquestes hores enmig de l'angoixa per uns fets que ens han deixat fora alè.

Quan deixàrem l'hotel, les màquines continuaven treballant a la recerca del quart desaparegut, enmig de l'expectació dels mitjans de comunicació.



Continuarem informant.

Image