La forta col·lisió ha tingut lloc a l’alçada de l’entrada al polígon de Capdepera


Imatge d'Ultima Hora

 

L’accident de trànsit ha tingut lloc en la carretera de Capdepera a Artà, prop de l’entrada al polígon, poc després de les 6 de la matinada, quan un cotxe Seat ibiza ha tingut una col·lisió frontal amb un camió que circulava en sentit contrari.

A conseqüència de l’accident les tres dones que circulaven en el turisme han resultat ferides, una d’elles, segons sembla la conductora, es troba en estat crític i ha estat evacuada a l’hospital de Son Espases. Les altres dues ocupants del vehicles han estat ingressades a l’hospital de Manacor amb ferides de diversa gravetat.

D'altra banda, el conductor del camió implicat i el seu acompanyant han resultat il·lesos.

Al lloc de l’accident han comparegut varies patrulles de la Policia Local de Capdepera, Guàrdia Civil de Trànsit, dues UVI mòbils i els bombers, que han atès i traslladat a les accidentades als centres hospitalaris. 
L'accident ha provocat, a més, grans retencions de trànsit que ha hagut de ser desviat durant unes hores.

Atenent als testimonis de l’accident sembla que el turisme, per causes desconegudes, hauria envaït el carril contrari impactant amb el vehicle pesant.

Esperem la prompta recuperació de les tres dones que han resultat ferides.


Nota:
Malgrat l'informació que donaven de la milloria de la dona accidentada a l'accident prop de la sortida del Polígon de Capdepera, ens han donat la mala notícia de la seva defunció. Les nostres sentides condolències a la seva família i amics, lamentam haver de donar aquestes lamentables notícies.