L'ex-batle de Capdepera, Joan Ferrer, ha obtingut els avals necessàris per a ser candidat a la  presidència del PP de Mallorca
















     Joan Ferrer ha obtingut els suficients avals per a presentar-se al X Congrés insular del Partit Popular, que s’ha de celebrar aquest dissabte, 29 de novembre, a La Salle de Palma. Joan disputarà la presidència amb el batle de Selva, Joan Rotger, i el batle de Manacor, Antoni Pastor. Segons comunicà ahir, 48 hores abans del congrés, ha aconseguit els pocs avals que li mancaven (n’havia d’obtenir 170) per a poder-se presentar. La premsa illenca ha situat la candidatura de Joan Ferrer com l’opció més espanyolista i dretana,  pel fet de tenir el suport del batle de Calvià Carlos Delgado. La candidatura de Joan Rotger es qualifica d'“oficialista”, pel fet d’estar recolzada per l’actual equip de dirigents del partit, i la d’ Antoni Pastor passa per ser  considerada la candidatura alternativa.
   Joan Ferrer ha manifestat  que pensa potenciar les juntes locals i treballar per a  treure el partit de eixos del seu debat.
   Joan, sort en el congrés.