Van participar devers 400 alumnes de les escoles de la comarca de Llevant


Divendres, 25 de març, va tenir lloc a la finca pública de Sa Duaia una jornada per a celebrar el Dia Forestal Mundial. L’alumnat de 5è de s’Auba i s’Alzinar van participar, juntament amb els d’Artà. Son Servera i Sant Llorenç des Cardessar.
 

Els gairebé 400 alumnes participants han estat els veritables protagonistes de la Diada, participant en tot un seguit d’activitats organitzades per apropar-los a les tasques que fa el personal de l’IBANAT (agents de medi ambient, tècnics forestals, bombers...), conèixer els problemes del medi natural, dels productes de proximitat, de l’efecte humà en el medi natural, els incendis forestals, etc...
 

S’han delimitat zones per a cada escola participant, i els alumnes han pogut participar de varis dels tallers preparats de forma rotatòria, han tingut temps per berenar i després han realitzat una activitat conjunta que ha estat fer una gran mandala humana representant un arbre.

 

La jornada ha estat organitzada per Xarxa forestal de les Illes Balears, l’IBANAT i  els tècnics municipals, amb la col·laboració del personal docent dels centres educatius de la comarca de Llevant. Ha assistit Miquel Mir, conseller de Medi Ambient i Territori del Govern Balear i, en representació de Capdepera, la regidora Carme Corraliza.