Jaume Alzamora va exposar dels diferents plans d’ajudes municipals que el Consell ofereix als ajuntaments




El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle de Capdepera, Rafael Fernández i regidors del consistoir, s’han reunit avui a Cala Rajada per parlar dels diferents plans d’ajudes municipals que el Consell posarà en marxa per a 2022 i 2023. Es tracta d’unes subvencions que possibiliten inversions per més de 300.000 euros al municipi, amb la finalitat de millorar espais i infraestructures públiques.

Precisament, les ajudes econòmiques del Consell per desenvolupar actuacions de competència municipal entre 2020 i 2021 ja han permès a l’Ajuntament de Capdepera duu a terme cinc projectes de millora d’accessibilitat i adequació viària a diferents punts del municipi. Aquestes obres han rebut una subvenció de 276.500 euros de Desenvolupament Local del Consell. 

Així, per exemple, s’han fet actuacions a Canyamel de millora d’accessibilitat per a vianants, a Capdepera (per exemple, d’accessibilitat al poliesportiu) o al centre de Cala Rajada. Els representants institucionals han pogut comprovar, per exemple, l’adequació viària duta a terme al Clot de sa Grava a Cala Rajada.

Els han acompanyat a la trobada els directors insulars de Desenvolupament Local, Jaume Tomàs, i de Suport i Coordinació Municipals, Miquel Lluís Mestre, i membres de la corporació municipal.