L'ajuntament de Capdepera i la UIB van lliurar els certificats de les formacions dutes a terme dins la Càtedra de Medi Ambient  i Turisme.


Les formacions que s'han impartit, amb un total de 40 alumnes, han estat la de comercialització i venda d'allotjaments turístics al nostre municipi i, per altra banda, la formació en màrqueting digital.

La Universitat de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera van crear la Càtedra de Medi Ambient i Turisme amb l'objectiu de desenvolupar conjuntament activitats, estudis i projectes d'innovació, de recerca, de transferència de coneixement i de formació en l'àmbit del medi ambient i el turisme que siguin d'interès per a Capdepera i els voltants.

La Càtedra ha duit a terme estudis i anàlisis, i el seguiment d'indicadors ambientals i turístics amb la finalitat de facilitar la gestió ambiental i turística del municipi gabellí.

D'altra banda dia 4 de febrer, al Centre Cap Vermell,  l’Ajuntament de Capdepera i la Universitat de les Illes Balears, en el marc de les accions englobades dins la Càtedra de Medi Ambient i Turisme de Capdepera, van dur a terme les primeres reunions per tal d’elaborar el Pla Estratègic de Turisme de Capdepera. Aquestes primeres reunions s'han fet per sectors implicats en el turisme ( hotelers, oferta complementària, informadors, comercos i empresaris ..) i regidors de l'oposició. Se'ls demanà els punts forts de Capdepera com a destí turístic i els punts febles o problemes  i les iniciatives que s'haurien de potenciar prendre per millorar el turisme i fer el pla estratègic de turisme de Capdepera. Entre els assistents debateren les propostes, manifestant moltes coincidències. Hi haurà altres reunions per a redactar e l'esmentat pla estratègic.