El Mercadet de Nadal torna a la plaça de l'Orient 


Organitzat per l'Associació Empresarial de Capdepera, amb el suport de l'Ajuntament, el mercadet de Nadal tornà a la plaça de l'Orient, durant el capvespre de dissabte i el diumenge. Amb una bona participació de comerciants s'oferí, als gabellins i gabellines que s'aproparen aquests dos dies, una oferta variada i interessant.Dissabte, dia 17 de desembre, compartint temps i espai amb l'Alei-alei va haver molt bon ambient en la plaça de l'Orient. Alguns comerciants ens comentaren que estven contents tant per l'afluència de públic com per les vendes. 
El temps era molt agradós i,  malgrat el fred,  convidava a passejar per les paradetes.

Diumenge, 18 de desembre, va haver mercadet durant gairebé tot el dia. Al matí amb més afluència de públic i una serie d'activitats preparades pels més petit com ara el taller d'instruments musicals o l'arbre dels desigs. No faltaren les nadales amb la coral gabellina.El taller d'instuments musicals captà l'atenció dels menuts i dels pares.
A migdia na Marisa Roja i Esperança Sureda van donar el seu toc musical al mercadet, omplint-lo d'energia i sons nadalencs... Tot un clàssic!Al capvespre de diumenge el protagonista va ser el Pare Noël, que rebè les cartes dels mes petits.Imatges de les paradetes dels comerciant: