Les Illes Balears tenen una alta incidència de casos positius per COVID19Capdepera és el segon municipi amb més incidència


 

La pandèmia de la COVID19 torna a preocupar pel gran nombre de casos que s’estan detectant gairebé a nivell general. Tota Europa (i Espanya també) viu un increment de nombre de casos positius. Ara per ara, aquest increment de casos ha estat esmorteït per la vacunació massiva, cosa que ha fet que la repercussió hospitalària sigui menor que a les altres onades anteriors. Però la situació és preocupant i es torna a parlar de restriccions i limitacions per aturar-la.

A Capdepera aquesta onada s’ha manifestat amb molta virulència. Amb les dades oficials d’INFOCOVID del Govern de les Illes Balears, a dia 19 de desembre, érem el segon municipi pel que fa a l’incidència a 14 dies que puja a 1.159,7 (amb 69 casos) només per sota de Mancor de la Vall.

Capdepera es troba entre els 10 municipis amb més positius, pel que fa al nombre absolut de casos.

I tot sembla indicar que aquesta incidència pot seguir augmentant, seguint la tendència general ( de fet l'actuaclització de dia 20 ja indicava 78 casos).

Des de Cap Vermell us feim una crida a la prudència i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries.