Lluís Apesteguia i Jaume Alzamora els candidats més votats a Capdepera

 

Diumenge, 24 d’octubre, van tenir lloc les “Primàries” de Més per Mallorca. Es tractava de triar qui havia d’encapçalar les candidatures de MÉS per Mallorca al Parlament i al Consell.

Al Parlament se presentaven en Lluís Apesteguia, actualment batle de Deià, i Maria Ramon, actualment batlessa d’Esporles; mentre que al Consell es presentaven Bel Busquets, consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, i l’artanenc Jaume Alzamora “Coca”, actualment al Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local al CM.

A Capdepera va haver taula electoral pels militants i simpatitzants de Capdepera i Son Servera.  La taula electoral de Capdepera va recollir els vots presencials, per tant cal afegir els vots telemàtics. La participació conjunta va ser del 49,15 % i la participació de Capdepera va ser del 60%.Els resultats a la taula de Capdepera, situada al Teatre, va ser el següent:

Resultat al Parlament:
- Lluís Apesteguia: 69 %
- Maria Ramon: 31 %

Resultat al Consell:
- Jaume Alzamora: 65,5%
- Bel Busquets: 31%

Aquests són els resultats locals, tenint presents els vots presencials. Uns resultats que concorden amb els de Mallorca, per bé que els resultats generals han estat més ajustats .A les votacions a Mallorca s'ha imposat Luís Apesteguia com a cap de llista al Parlament, amb un 56,6% dels vots (1.435 dels 2.531 emesos) i Jaume Alzamora que ha aconseguit 1.466 vots, el que suposa el suport del 59,1% dels militants i simpatitzants participants en aquest procés. 

 En total a les primàries de MÉS per Mallorca, han participat un total de 2.541 persones, el que suposa el 58,2% del cens.

 Podeu visualitzar l'acte de proclamació de resultats al següent enllaç: https://youtu.be/xlmZdVW-p3c