L'Associació " Sol Naixent" de Cala Rajada, reneix.









Vocalia de Comunicació






 A la fi, desprès d'any i mig inactiu degut a la pandèmia que ha envaït la humanitat i seguint les instruccions de qui més sap en matèria sanitària, reneix, a començaments d’octubre, l’Associació de la Tercera Edat “Sol Naixent” , que dirigeix amb tanta cura una Junta Directiva de 15 membres, exemple entre les de la comarca, encapçalada pel seu president Pep Maria Navarro.

Sí, reneix amb el retorn de les activitats que han de reactivar el Club o “Llar d’ancians” de Cala Rajada, per l’hivern 2021-22, amb gimnàstica, tai-xí, Dances del Món, Ball de saló, Ball en línia, Excursions a peu, Informàtica, Taller de Memòria, Punt mallorquí, Pintura damunt tela i, naturalment, Bingo.

“Gaudeix de l’illa, senior” amb un plà del Consell de Mallorca i la Fundació “Mallorca Turisme” s’uneix a la revitalització del ressorgir de les associacions. El propvinent, 10 d’octubre, “Sol Naixent” acollirà , des de les 12 a les 21 hores, un “Tast de Llampuga”, en commemoració  de la Fira suspesa per la COVID. Fita de sortida cap a una suposada normalitat.

La Coral, en aquests moments, no disposa de director, degut a la llarga malaltia del seu titular. Alguns dels seus membres, amb ganes de cantar, han acceptat la convidada de la Coral “Ca Nostra” de Capdepera (agrupació que també ha vist minvar el nombre dels seus cantaires )  per augmentar la Coral de la Tercera Edat gabellina. La de Cala Rajada no desapareixerà – al manco sembla ser què, aquesta, és la intenció – mentre la col·laboració d’alguns dels seus integrants amb altres agrupacions vocals es total. ¡Tots feim pinya!

Els tallers destacats per enguany s’adapten (alguns ja ho varen fer fa mesos) a la situació sanitària, intentant organitzar activitats de baix risc que fomentin el treball a 'aire lliure o en espais oberts.

A més de les activitats assenyalades més amunt, indicar que els ànims dels més de 500 afiliats son totals, certament han tornat néixer i no han restat a casa seva, i es per això que existeix la possibilitat d'afegir a les ja esmentades, altres activitats  com serien “Balls i dançes sevillanes”, “Ball de bot”, “Senderisme cultural”, “Exercicis d'estirament, respiració, equilibri i força”, “Pilates i ioga”, “Zumba”, “Manualitats, costura, cossiols i brodats”, “Nutrició” i “Teatre d’improvisació” ( d’aquesta darrera disciplina ja existeix una Companyia muntada que havia de representar una comèdia còmica i què, degut a la tancada pel Coronavirus, no es  va poder interpretar).

Cada setmana, als capvespres d’alguns dies,  davant el Club es pot veure a un nombrós grup de dansadors, a les ordres de mestre Bernat, que executen peces a l'aire lliure, comptant amb curiosos i turistes que contemplen i fan mamballetes pels seus moviments, inclús alguns d'ells participen.

Finalment, informar que pel diumenge, 14 de novembre, “Sol Naixent” te aparellada la trobada de Dinar de Companyerisme anual del Club al restaurant “Son Sant Martí”. Esperem, es pugui efectuar.


SOL NAIXENT, ¡ENDAVANT!

Vocalia de comunicació de l'Associació