El carrer Elionor Servera ha acumulat gran quantitat d'aigua




Dilluns, 20 de setembre, ha plogut de valent a Capdepera. Després d'uns dies amb algunes pluges febles, de curta durada i poca intensitat, avui en poc més de 2 hores han caigut uns 61 litres/m2. 





La forta intensitat de la pluja ha tornat a inundar part del casc urbà de Cala Rajada, la plaça de Son Moll, carrers de Sa Font de Sa Cala, el tram inferior de l'autovia i camins fora vila. Les reixes d'avaqüació d'aigua no han donat abast.





El carrer Elionor Servera ha tornat a quedat ple d'aigua inundant les terrasses d'alguns locals, mentre que altres carrers l'aigua feia impracticables les voreres. A Son Moll ha quedat un cotxe aturat en el bassal, però ha estat tret sense més conseqüències.





La Policia Local, Protecció Civil i la Brigada municipal han treballat de valent per netejar i facilitar que els embornals evacuessin l'aigua el més aviat possible. De fet restaran pendents de l'evolució de la tempesta per si han d'actuar, ja que se preveuen més pluges amb caràcter intens durant la nit i les previsions parlen de temps inestable durant els propers dies. Esperem que plogui amb seny!

Previsió d'Eltiempo.es

Davant la periodicitat d'aquestes inundacions, seria interessant plantejar-se una millora de la recollida de pluvials de les zones inundables de Cala Rajada. 





Evolució de la DANA que afecta al mediterrani.


De bon matí el temps ja presagiava un dia amb característiques pròpies de la tardor, nuvolades, pluges i, inclús, mànegues. Imatges de Pep Fuster.







També ha estat un dia de llamps a la zona de Llevant



 Imatge Eva Ferrer