El turista alemany de 28 anys, suposadament, cap a les dues de la matinada del divendres, va assaltar a una jove austríaca i la va violar a la zona  del port.
foto arxiu


La víctima va poder facilitar algunes dades del sospitós i els agents de la policia local, al costat de la Guàrdia Civil van localitzar i detenir el sospitós, segons informa aquest diumenge Última Hora.

Es tracta d'un alemany natural de la ciutat d'Oldenburg, en l'estat de Baixa Saxònia, que havia arribat a Cala Rajada per passar uns dies de vacances amb uns amics.

L'estranger va ser traslladat a les dependències policials i va ser identificat. Els agents van descobrir on s'allotjava i amb qui havia arribat a l'illa i estava previst que avui li prenguessin declaració. La víctima, per la seva banda, va ser traslladada a un centre mèdic perquè fos sotmesa a una revisió ginecològica. Després, els funcionaris policials es van entrevistar amb ella perquè pogués aportar la seqüència completa dels fets.

El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores, als jutjats de Manacor.

Quan el turista alemany va ser detingut a Cala Rajada els agents el van escorcollar per si portava armes i en un dels seus butxaques van trobar unes bragues. Ara, els investigadors intenten confirmar que la roba interior era de la noia a la qual acabava de violar.