Primer dia d'obertura de l'oficina d'administració municipal de Cala Rajada

   L'Ajuntament de Capdepera ha obert aquest dijous, 2 d'octubre, la primera oficina d'administració municipal de Cala Rajada. A partir d'aquest primer dia de posada en funcionament de l'esmentada instal•lació local, els veïns de Cala Rajada podran acudir a la mateixa per realitzar diverses gestions administratives com el pagament dels seus impostos.
   L'oficina municipal de Cala Rajada anirà implantant progressivament més serveis i la possibilitat de realitzar diferents tràmits com per exemple, la sol•licitud de certificats d'empadronament.
   Els ciutadans d'aquest nucli, el més poblat del terme municipal de Capdepera, podran així evitar el desplaçament fins a l'edifici consistorial ubicat al casc urbà de Capdepera i de difícil accés per a nombroses persones que resideixen a Cala Rajada.
    Aquesta oficina municipal, situada en Via Mallorca, funcionarà com a instal•lació provisional en espera de la conclusió de les obres del futur complex multiusos, les obres dels quals estan a punt de començar.

Image

   L'Ajuntament ha decideixo obrir prèviament l'esmentada oficina de Cala Rajada de forma provisional davant de la demanda i necessitat que es detecta entre els veïns d'aquesta zona per formalitzar les seves gestions amb l'Ajuntament. Aquesta situació havia estat queixa de nombrosos veïns, i a més era una promesa electoral de gairebé totes les forces polítiques del municipi.
   En aquestes mateixes dependències s'habilitarà la nova oficina d'Informació i Turisme, que es traslladarà de la seva ubicació  actual a la Plaça dels Pins a les noves instal•lacions a finals d'aquest mateix mes d'octubre.
  Aquesta oficina és una primera pasa per a l'ampliació dels serveis públics de Cala Rajada i suposarà una major comoditat per als calarajaders a l'hora de fer gestions municipals.


Font d'inofrmació:
Servei de Comunicació Ajuntament de Capdepera