Segons el diari "El Mundo",
Joan Ferrer es presenta per a defensar
els principis de Carlos Delgado


Amb aquesta notícia ens ha sorprès el diari "El Mundo" aquest dijous dia 2 d'octubre. Enfrontat-se a les candidatures de Joan Rotger, batle de Selva, i d'Antoni Pastor, batle de Manacor, el líder del Partit Popular de Capdepera serà el tercer en discòrdia de cara a dirimir la presidència de Mallorca d'aquest partit.

"Cap Vermell" ja s'havia fet ressò de la proximitat de Joan Ferrer a les tesis de Carlos Delgado, i ara, "El Mundo" en confirma els extrems. N'extreim alguns paràgrafs:

"El ex alcalde del PP de Capdepera, Joan Ferrer, será el tercer candidato a la presidencia del PP de Mallorca. Ferrer estuvo en la candidatura de Carlos Delgado en el Congreso regional del 5 de julio. Los otros dos candidatos son el alcalde de Selva, Joan Rotger, y el alcalde de Manacor, Antoni Pastor."

"Afirmó Ferrer que se presenta para defender los principios que defendió Delgado en el congreso regional como son la regeneración del partido, el bilingüismo, la erradicación de la corrupción, la defensa del concepto de España que marca la Constitución y la imposibilidad de pactar con formaciones que no compartan este último principio."

Si dins el PP hi ha distintes famílies, per dir-ho així, ara Joan Ferrer deixa clar quina és la seva i se suposa que la de l'agrupació de Capdepera. Perquè no hi hagi confusions.