Amb un límit de 100.000 euros, l'Ajuntament de Capdepera preveu posar en marxa una línia d'ajuda pels comerços afectats per l'estat d'alarma.  Segons l'equip de govern la mesura s'inclourà en una partida pressupostària dels Pressuposts del 2021. Les ajudes beneficiaran els comerços que, a rel de l'estat d'alarma per mor de la COVID -19, han minvat la seva activitat.  



Rafel Fernàndez, batle de Capdepera, ha manifestat que "Som plenament conscients de la situació de les nostres empreses i des de l'Ajuntament pensam que s'ha de donar un suport econòmic que ajudin a protegir el nostre teixit empresarial".

La nota també comenta que " l'equip de govern, als darrers mesos ha estat comprovant l'impacte a l'economia local. De tot això ha sorgit la posada en marxa d'aquesta línia d'ajudes". Per la seva banda la regidora d'Hisienda, Lorena Molinillo,  ha explicat que "Ben aviat començarem amb la redacció de les bases, per les quals es contactarà amb els representants empresarials per adequar-les el més possible a les necessitats reals".



Segons la nota informativa, l'Ajuntament té previst tenir llest tot el procés durant els primers mesos del 2011, per poder fer efectives les ajudes dins el primer semestres de 2021. En la informació emesa per l'ajuntament se comenta que encara no s'ha començat amb la redacció de les bases que especifiquin els requisits i l'abast de les ajudes per beneficiari, només el límit total de la partida.

No sabem si les mesures estan relacionades o no, amb la proposta, a mode de moció, que va presentar dia 14 d'octubre Més Per Capdepera "sobre ajudes a microempreses i autònoms de Capdepera" per una xifra semblant.
http://www.capvermell.org/index.php/agenda/comunicats/27150-comunicat-de-mes-capdepera-sobre-ajudes-a-microempreses-i-autonoms