La Fira Gastronòmica de Cala Rajada.


 
Davant la situació actual i com a mesura de protecció enfront de la ciutadania i els molts visitants d'aquest esdeveniment, l'equip de Govern Municipal ha decidit suspendre la Mostra de la Llampuga 2020, tal com ja havia anunciat Cap Vermell.
Cal dir que la Fira Gastronòmica de Cala Rajada, que enguany havia d'arribar a la seva 19a edició, és un esdeveniment important dins el calendari firal de Mallorca, que suposa un mostrador molt important per al nostre municipi i per al comerç de la zona.


 
El batle de Capdepera, Rafel Fernández, explica "Des de l'Ajuntament ens preocupa el fort impacte econòmic derivat d'aquesta suspensió, i suposava uns dies de molta activitat econòmica i comercial pel que fa al comerç local i al teixit empresarial del municipi".
 
Per la seva banda, la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza, considera que aquesta suspensió "escapa de les nostres mans i és per causes de força major", no obstant ha assegurat que "d'aquesta manera acollirem la pròxima edició de la Fira amb molta més il·lusió. Ara és el moment de centrar-nos en la salut i en la lluita contra la Covid-19, esperant que com més aviat possible, tot això acabi".