L'any 2017 ja comentàvem el mal  estat del cablejat d'aquest indret... i 3 anys després encara en parlam!




Fa anys que comentam en aquestes planes que algunes façanes i cantonades del municipi fan oi pel cablejat. Hi ha punts que ja duen anys denunciats i ningú ha posat remei, ben al contrari de cada vegada estan pitjor. Per exemple a la cantonada Isaac Peral amb el carrer de l'Agulla (davant l'òptica Massanet) mostra un aspecte lamentable i pengen fils (suposam que no  són perillosos) que estan fermats a un fanal amb cinta de plàstic o pengen lliurement.  Les imatges són prou evidents.
Les cintes de la policia local mostren que es té coneixement de la situació, però des de fa 3 anys no s'ha posat fil a l'agulla. No se pot demanar a les empreses que posen el cablejat a les nostres façanes que al manco ho facin be? Si no solucionen els problemes denunciats fa anys, no se pot obrir un expedient sancionador a les empreses responsables? Se poden admetre aquests desastres a les nostres façanes? 
Cal recordar que n'hi ha altres llocs amb situacions semblants.



Aquí teniu els enllaços del que publicàvem l'abril del 2017 i el recordatori de novembre del 2019. Això se'n diu eficàcia!

http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/un-peu-per-aquesta-foto/20481-cablejat-al-carrer-isaac-peral
http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/25378-fa-mes-de-dos-anys-despres