28.05.2020 L'Ajuntament de Capdepera ha recollit més de 3.000 quilos d'aliments en una campanya realitzada el dissabte, 23 de maig, als dos supermercats Eroski, amb la participació de 24 voluntaris al capdavant d'aquesta iniciativa solidària.

Aquests productes serviran per abastir d'aliments i productes de primera necessitat a les més de 170 famílies del municipi, usuàries del departament de serveis socials i participants del projecte "Millora". Famílies i persones desfavorides, amb risc d'exclusió social o que passen per moments difícils a causa de la crisi de la Covid-19 que els ha deixat sense feina i, per tant, sense fonts d'ingressos.

El batle, Rafel Fernández, ha volgut "agrair tant l'ajuda per part dels supermercats, com dels voluntaris i voluntàries que van realitzar la recollida pel departament de Benestar social de l'Ajuntament". "És de cabdal importància que institucions i veïns ajuntem esforços per ajudar a aquelles persones i famílies que donada la conjuntura actual es veuen amb la necessitat d'acudir als serveis socials de l'Ajuntament, una situació nefasta que possiblement es veurà agreujada en els pròxims mesos".


Fernández ha aprofitat l'ocasió per fer "una crida a la calma i la solidaritat, ja que des dels serveis socials municipals intentarem donar sortida a totes les necessitats dels ciutadans i tractarem cas per cas per intentar mantenir la qualitat de vida dels gabellins i gabellines".

Les dades de recollida són les següents:

Arròs, llegums, pasta, conserves, etcètera; 2.600 kg.

Llet, oli, sucs, salses, entre altres; 500 litres.

Llaunes 456 unitats.

Higiene: 180 unitats.

Altres: 208 unitats.