Diferents comptes de twitter questionen el nomenament del subinspector. Sindicats anuncien que denunciaran el concurs i el batle


Nova polèmica a la policia local de Capdepera. Després del tema "On és la cafetera?" (denúncia interposada a la Guardia Civil d'Artà, que encara no l'han trobada i que encara som a l'espera d'un comunicat oficial) ara arriba, a través de diversos comptes de twitter "Bases per ser cap de la policia local".
Dilluns, 24 de juny de 2019, es va nomenar Vicenç Garriga Martorell com a Subinspector cap de la Policia Local de Capdepera. Onze mesos després, casualment o no, surt a la llum un nova polèmica que, com sol ser habitual, respon als diversos sectors oposats que hi ha aquest cos. 

Donat que la manca d'explicacions és una característica de la nostra institució municipal, convindria, ara que proliferen els comentaris per les xarxes socials, un exercici de transparència i que s'expliqui què hi ha de cert o no darrere aquesta polèmica i que la solució deixi de banda la judicialització de la "cosa pública".

Pensem que tant els "pros" com els "contra", així com els responsables polítics, haurien de fer un esforç per superar aquests conflictes que no fan més que donar mala imatge a aquest col·lectiu al se l'ha de reclamar un comportament exemplar. Canviarà qualque dia?


foto arxiu. nomenament