Dia 15 de setembre comencen les classes a les escoles d’Educació Infantil i Primària, i a l’IES de Capdepera

Image

   

   Malgrat ser el dia 15 de setembre, qui marca l’inici del curs escolar, a les escoles i l’IES del municipi els equips pedagògics ja han començat la tasca de preparació i organització del nou curs escolar. A  més de la novetat que suposa l’implantació, arreu de l’Estat, de l’assignatura d’Educació per a la Ciutadania, enguany hi ha variacions pel que fa a les hores de cada àrea, s’hi posarà en marxa el sistema de reutilització de llibres de text i contínua l’ascens de matricula en els centres escolars del municipi. 
    Gairebé tot el professorat s’ha incorporat, en falten algunes substitucions per cobrir, i se pot dir que l’inici de curs serà, a priori, normal.
   Més envant us oferirem resum del calendari escolar. Encara manca concretar les festes locals, les que determini la Conselleria de Treball i els dies de lliure elecció dels centres (estaria bé que fossin comuns als tres centres escolars del municipi).



Image

   Els alumnes comencen les classes dia 15 de setembre 2008 i acaben dia 19 de juny de 2009. Ambdós inclosos. En total són 176 dies lectius.
  El dia d'inici, 15 de setembre, se poden dedicar a recepció dels alumnes les dues primeres hores i a partir de la  tercera sessió classes normals. Hi pot haver un període d’adaptació d’una setmana, pels alumnes de 3 anys i pels de 4 i 5 anys, si és el seu primer any d’escolarització.
  Les vacances escolar de Nadal de dia 24 de desembre de 2008 a 6 de gener de 2009 (ambdós inclosos) i les de Pasqua són del 9 al 17 d’abril de 2009
  Els dies festius determinats per la Conselleria d'Educació i Cultura són:
   - Dia 13 d’octubre 2008 (dilluns següent al dia 12 d’octubre, festa nacional)
   - Dia 8 de desembre 2008 (l’Immaculada)
   - Dia 4 de maig. Festa escolar unificada

Més informació BOIB (ordre de la Conselleria d'Educació i Cultura de 20 de maig de 2008)