Agents del Cos Nacional de Policia de Ciutadella han detingut a M.O.M., de 31 anys, i J.M.P., de 33, als quals s'ha confiscat una pastilla de cocaïna de 545 grams, com a autors d'un delicte de narcotràfic, per introduir droga a Menorca des de Mallorca amb una embarcació d'esbarjo.


Segons han informat fonts de la Direcció Superior de Policia de les Balears, aquesta actuació policial s'ha duit a terme després de la vigilància i investigació dels moviments d'una embarcació que estava amarrada habitualment al port de Ciudadella.

Aquesta barca d'esbarjo, que s'utilitzava per introduir la droga a Menorca, realitzava viatges des de Mallorca -la Policia suposa que salpava des del port mallorquí de Cala Rajada únicament amb el patró de l'embarcació a bord, i tornava a les poques hores amb una altra persona més.

Les primeres indagacions policials van permetre esbrinar que per aquest mitjà s'introduïen quantitats indeterminades de substàncies estupefaents, presumiblement cocaïna, a Menorca, per la qual cosa es va incrementar el control sobre l'embarcació.          
 
Aquesta notícia explica el per què de tants controls policials a la zona.