Spanish Brass i 5dB en concert

   Amb els pantalons arruats i camisestes ala de mosca, el quintet valencià Spanish Brass omplí la primera part del concert amb dues peces barroques, tres de llatines del compositor Paquito d’Rivera, l”Asturias” d’Albeniz  i un fragment de la sarsuela “La Revoltosa”.

Si la primera part fou excel·lent, la segona, en contra de la dita, fou millor, en la qual les formacions 5 de Braç i Spanish Brass, dirigides pel tromboniste Michel Becquet, ens oferiren dues composicions, una de les quals estrena mundial, de les quals, desgraciadament, no us podem oferir el títol ni els compositors per manca de programa de mà. (Ni que fos ciclostilat, en aquest cas més que mai, un programa de mà sempre fa falta, al sortir del teatre alguna cosa ens faltava entre les mans buides).

   Després agafà la batuta Inda Bonet, trombonista de Spanish Brass, per a dirigir "Las bodas de Luís Alonso", i s’interpretà una bossa nova  composta, si no ho entenguérem malament, pel trompa Joan R. Xamena del 5db Brass Fussion.

    El públic assistent al Teatre Municipal gaudí d’alló més de la música de buf, responent amb llargs i calorosos aplaudiments a totes i cadascuna de les interpretacions. Com a mostra podem dir que vérem al Sr. President de la nostra associació cultural entusiasmadíssim i feliç amb l’audició. Els qui no hi anàreu vos ho perdéreu.

   Com repetí diverses vegades el presentador, confiem que el 5dB Capdepera Festival tengui continuitat en el temps i l’espai.