Complet dissabte de Sant Bartomeu
Image

    El dissabte de Sant Bartomeu, dia 23 d’agost, tinguérem actes per a tots els gusts. Anem per feines.
    A les 16 hores estava prevista la davallada de carretons des del Castell a la plaça de L’Orient, organitzada pel Centre Jove. De fet començà amb una hora de retràs,amb l’assistència de nombrós públic, especialment a Sa Creu, des d’on  poguérem veure la baixada dels bòlids preparats per a la prova (amb una bona participació local) en tres tandes (una primera de reconeixement i dues de puntuables). Hi participaren 17 carretons de Sóller, Marratxí, Campos, Artà, Porreres, Santanyí i Capdepera.

            Image

Aquí teniu els resultats.
Carretons de 4 rodes
   1er classificat: SOLDADURES 100% de Santanyí: 43'63" (Miquel Rigo, Daniel Pérez i Manuel Sanchez)
   2on  classificat: PIMPOLLOS de Capdepera: 47'78" 1er classificat Local (Juan Lluis Muñoz Bordoy i amics)
   3er   classificat: 4FERROS de Capdepera: 49'22" (Miguel Sánchez)
Carretons de 3 rodes
   1er classificat: ZUMBÓN d'Artà: 40'87"(Miquel Femenies i Luis Alejandro Vidal)
   2on  classificat: VIRUS d'Artà: 41'46"(Jaume Femenies i Jasan Kissou)
   3er  classificat: TRO d'Artà: 43'03" (Manolo Bonnín i Andreu Ferrer)
Premi més original i fester: al grup local CAPDEPERA amb en Vicenç Sales i campanyia     
Premi consoloció: LONGBOARD de Santanyí, amb Pedro Joan Rigo Montserrat

            Image

   El retràs de les curses dels carretons i problemes de subministrament (falta d’aigua), feren que els jocs d’aigua preparats a la plaça Vella s'endarrerissin una bona estona. Refrescant diversió per als menuts.
 
            Image
            Image
            Image

   Puntual com un rellotge, començà el clàssic concert de Sant Bartomeu de la Coral s’Alzinar a l’església  parroquial de Capdepera. El concert, dividit en dues parts, oferí una sèrie de cançons populars mallorquines, cançons americanes famoses (New York, New York; California Dreamin…) i, ja en la segona part, interpretacions de tall clàssic (Italian Salad, Hymne per a soprano i cor de Mendelsohn, Laudate Dominum de Mozart o l’Himne a l’alegria de Beethoven). Els cantaires de la coral comptaren amb l’acompanyament instrumental de Maria Antònia Gomis (piano), Jeroni Font (trompeta), Jeroni Sureda (percussió) i Pere Nebot (violoncel). Bàrbara Femenies, Vicenç Nadal i Pere Llabata actuaren de solistes, dirigits com sempre per Elionor Gómez-Quintero Garau. El concert acabà amb la interpretació de “Capdepera, Capdepera”, que aixecà de la cadira el nombrós públic que omplia l’església.

            Image

            Image

   Per acabar la jornada, a les 23 hores començà  la revetlla a la plaça des Sitjar. Enguany poguérem gaudir de la Gran Orquestra Mallorca, i dels grups Honey, Alabama i  Aquellos maravillosos años, que posaren la part musical amb molts de ritmes ballables de diversos estils. La plaça des Sitjar es va omplir de gom a gom, amb les barres del bar funcionant a tota marxa. 

            Image

   Així, entre ball i ball (i copa i  copa) arribà la matinada i, amb els primers raig de sol, els  qui aguantaren pogueren gaudir del desdejuni a base d'ensaïmada i xocolata per a recuperar forces i iniciar la Diana Florejada amb la Banda de Música.


            ImageImage

            Image

Aquí teniu el final de la diana florejada arribant a la plaça des Sitjar:




Visca Sant Bartomeu!!!!