Image

Els dimonis de Mancor encenen Capdepera

  Una de les nits més esperades de les festes, especialment entre el jovent, és aquesta de “la nit de foc”. Pèro anem a pams.
   El primer acte festiu del divendres dia 22 varen ser els jocs infantils, a la  plaça des Sitjar. Després dels primer moments d’incertesa (quasi falten les taules, que si la plaça està ocupada...), els joves de Terra Roja varen preparar una  sèrie de manualitats amb el tema dels malabars. Els nins i nines realitzaren diversos instruments, per després gaudir d’un berenar oferit pel bar Es Sitjar.



   A les 20 hores, a la mateixa plaça des Sitjar, l'associació de la Tercera Edat “Ca Nostra” realitzà la seva festa anual. Durant l’acte varen ser homenatjats els socis de més edat, que enguany  han estat:

- Manuela Rigo Melis
- Isabel Cursach Riera
- Bárbara Alzina Alzina
- Catalina Flaquer Moyà
- Joan Llull Tugores

               Image

            Image

            Image

   Tots ells varen rebre regals de l'Ajuntament, Sa Nostra, La Caixa i Banca March. Després i hagué soparet per a tots (callos i frit, quasi res: dieta per a la hipertensió) i música a càrrec del grup “Biel i Pepita”.

            Image

            Image

   A les 23 hores va tenir lloc el plat fort de la jornada: el Correfoc, és a dir l’anomenada Nit de Foc, a càrrec (i és el segon any consecutiu, després de la retirada de La Iguana) dels Dimonis de Mancor de la Vall. I hem de dir que enguany tornà a ser espectacular. És clar que segons la pròpia vivència de cada un dels participants o observadors, es pot dir que va ser millor o pitjor, però els que van viure  “l’actuació” des de dins, no varen quedar decebuts, amb la camiseta ben xopa i ben cansats. Compartim l’opinió d’alguns participants que per ventura hi va faltar ritme (massa aturades) i el final no va ser tan espectacular com es pensava (potser hi havia massa expectatives, donat el muntatge preparat a la plaça de  l’Orient). Però és una percepció nostra i per ventura massa crítica, perquè el cert és que en conjunt va quedar molt bé i cal valorar la feina d’aquest  grup de dimonis, que els aficionats ja esperam amb impaciència l’any vinent. Això sí, molta, molta gent.

            Image

            Image

            Image

            Image

            Image

            Image

            Image

   En acabar, a la plaça de l’Orient, el grup “La Troba Kung-fú” oferí  un molt bon concert que engrescà el nombrós públic  amb sons alegres i molt ballables. Un encert aquesta tria, per a una nit “endimoniada”.

            Image

            Image