Reduit i detingut el presumpte suïcida, fou ingressat a l'àrea de psiquiatria de l'hospital de Manacor.

foto arxiu
Hem llegit a l'ÚLTIMA HORA que a les 22.13 hores de divendres passat, una treballadora de l'estació de servei 'Galp', situada a l'autovia Joan Carles I de Capdepera, va alertar els equips d'emergència que un home -d'uns 40 anys- havia accedit a l'establiment i després d'agafar un paquet de fulles d'afaitar i una ampolla d'aigua, va tirar el contingut del recipient i el va omplir de gasolina. Tot seguit, es va abocar el líquid inflamable de cintura cap avall. En aquest instant, la dependenta es va tancar a l'interior de l'establiment atemorida davant la possibilitat que es calés foc a ell mateix i que sortissin volant tots pels aires. Diversos testimonis van corroborar la versió de la treballadora.


Diverses patrulles de la Policia Local de Capdepera van acudir d'urgència al lloc, però a l'arribar, el presumpte suïcida havia abandonat el lloc. Una dotació policial es va dirigir a la benzinera Repsol, que es troba a uns 300 metres del lloc de l'altercat, localitzant el sospitós. Un dels agents actuants es va aproximar a l'home, li va agafar la mà al que portava una bossa plena d'ampolles de gasolina, i li va reduir amb l'ús de la força estrictament necessària. L'arrestat va oferir una gran resistència. En el moment de la detenció, quan tenien a l'home estirat a terra, els policies van percebre una forta olor a benzina, adonant que el sospitós portava un encenedor amagat en una de les seves mans. Després interceptar-li l'encenedor, els agents van comprovar que l'home tenia tot el cos impregnat de gasolina. L'arrestat va ser introduït en un vehicle policial i traslladat fins al centre mèdic de Capdepera, ja que els policies sospitaven que l'home podia patir alguna malaltia o trastorn mental. Un cop examinat pels facultatius, la Policia Local va aconseguir identificar el sospitós. Es tracta d'un veí del municipi de 41 anys d'edat i nacionalitat espanyola.

Finalment, el metge del PAC va ordenar el seu ingrés involuntari en l'àrea de psiquiatria de l'hospital de Manacor, traslladant l'home mitjançant una ambulància del SAMU-061, custodiada per una unitat de la Guàrdia Civil.

Desconeixem la política de comunicació del nou cap de policia Vicenç Garriga i la regidora Carmen Corraliza, el cert és que els lectors de Cap Vermell no disposen d'informació directa d'una part del que passa al municipi.... 


19/9/2019
RECTIFICACIÓ: Aquest article acabava amb insinuacions sobre "dàdives" al "amics a qui passàven la informació". No és una frase afortunada per parlar de "tracte de favor" i per tant l'hem borrada i demanam disculpes a les dues persones a qui es mencionava directament. 
En tot cas, manifestam i reiteram que la informació oficial com aquesta fotografia ens agradaria rebre-la al mateix temps que qualsevol altra mitjà de comunicació i així ho fa, per exemple, la Guàrdia Civil desde fa més de dos anys. El nostre correu és del tot conegut Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i la nostra voluntat és la d'informar. Gràcies i reiteram les disculpes.