"Los 6 Espartanos" guanyen

la Gimcana Nocturna 2008

Image

  

   Divendres, poc després del passacarrers desbaratat i del pregó d'inici de les Festes de Sant Roc a Cala Ratjada, els grups participants a la Gimcana Nocturna 2008 van arribar a la plaça Castellet amb les seves disfresses i vehícles amb rodes disposats a disfrutar d'unes quantes hores de diversió.


Image

Image

   Passades les 22h es va fer la presentació dels grups, hi va haver dues baixes a darrera hora, i posteriorment es va realitzar una cursa entre tots els participants des de la plaça Castellet fins al carrer Juan Sebastian Elcano.

Image

   A partir d'aquí la gimcana nocturna va començar i els participants varen haver de superar diverses proves a varis punts de control com nedar al moll, tirar-se amb un monopatí gegant al Club Nàutic, saltar amb bicicleta a l'aigua, menjar sindria, planxar llençols, fer natació sincronitzada o una prova de paintball. Entre control i control els grups van haver de fer proves de recerca, de matemàtiques, de coneixement general i local, etc...

Image

   Els grups van superar totes les proves i passades les 5 de la matinada, després de més de 7 hores de gimcana, es va procedir a entregar els premis als millors. Tots els participants varen ser obsequiats amb una samarreta de les Festes de Sant Roc i Sant Bartomeu personalitzades amb l'anagrama de la Gimcana Nocturna 2008. El darrer grup, Los Orteras, els 4rts Los Picapiedra i  els 5ens Sonrisas y Lágrimas at night també varen rebre una gorra gentilesa del Servei d'Assessorament Lingüístic.

Image

Image

   La tercera posició va ser per Vamos sin Ordeñar que disfrutaran d'un sopar a la Pizzeria Alcapone, en segona posició els Osuna Power no varen poder revalidar la victòria de l'any passat, tot i així disfrutaran d'un dia de Spa a l'Hotel s'Entrador Playa.


   Els guanyadors varen ser Los 6 Espartanos que a més d'aconseguir una victòria contundent disfrutaran d'una jornada de creuer pel mediterrani amb Mayurka Yachting.
La classificació final va ser la següent:
1- LOS 6 ESPARTANOS  93.750 punts
2- OSUNA POWER  83.750 punts
3- VAMOS SIN ORDEÑAR 81.800 punts
4- LOS PICAPIEDRA 80.250 punts
5- SONRISAS Y LAGRIMAS AT NIGHT 74.500 punts
6- EL EQUIPO BETA 74.150 punts
7- LOS BATAS 72.400 punts
8- EQUIPO A 69.000 punts
9- LAS MARINERAS 63.300 punts
10- LOS GAMBAS 62.950 punts
11- LOS HORTERAS 61.300 punts
Image


    La Gimcana va acabar amb un refrigeri a base de refrescs i ensaïmades i amb una fotografia de família de tots els participants a la Gimcana Nocturna 2008.

Image

   Des d'Ona Verda volem agraïr a tots els grups la seva participació, també als nostres col.laboradors l'Ajuntament de Capdepera, Mayurka Yachting, Hotel s'Entrador Playa i Club Nàutic de Cala Ratjada, sense tots ells la gimcana no seria possible. També un agraïment especial a les persones que formen part o ajuden a Ona Verda a fer la Gimcana Nocturna 2008. A tots ells gràcies, ens veiem a la Gimcana Nocturna 2009.





Associació Ona Verda


Image