L'accident es produí a l'inici de la jornada laboral


Dia 10 de juliol ens assabentaren que un jove treballador de COEXA havia patit un greu accident. No sabem tots els detalls però, pel que sembla, li va caure al damunt una de porta metàl·lica de gran pes (prop de mil quilograms) i li provocà greus ferides a les cames, vertebres, clavícules, costelles i cara. Traslladat ràpidament al PAC de Capdepera va ser enviat a l’hospital de Mancor i després a Son Espases, on encara es troba a la unitat de cures intensives. Ha estat operat amb resultat (en principi) satisfactori. De fet, ens comenten que més endavant l’hauran de fer, encara, una sèrie d’intervencions quirúrgiques.

Hem pogut saber que l’accident va ocórrer de bon matí quan iniciaven la jornada laaboral. Mentre l’encarregat obria la porta per sortir amb el vehicle el jove s’acostà a ajudar-lo i se va rompre el cable de seguretat provocant el greu accident. No va perdre la consciència en cap moment.

Respecte dels rumors que diuen que fa estona la porta no anava bé, ens han informat que les portes passaven revisions periòdicament i no havien detectat cap anomalia.

Desitgem que l’accidentat tingui una ràpida recuperació.