El CEIP S'Alzinar s'acomiada del curs amb una gran festa, amb participació de tota la comunitat educativa




Dijous dia 20 de juny, el CEIP s’Alzinar va celebrar una festa de curs en el pati del centre. Aquesta festa va ser la culminació de tota una setmana de diverses activitats lúdiques i educatives que han dut a terme tots els cursos d’Infantil i Primària. 
 

Pel que fa a la festa fi de curs, estava pensada com un acomiadament dels alumnes de de 6è que marxen a l’IES per a fer ESO i  donar la benvinguda als alumnes d’Infantil que passen a Primària. Amb l’intenció que participés tota la comunitat educativa, especialment els pares i mares, la festa se celebra el capvespre, a partir de les 19,30 quan el sol comença a afluixar.

Així prèviament cada curs va preparar unes cançons, que assajaren “in situ” durant el matí,  i a les 19 hores se concentraren a les aules per vestir-se i preparar l’actuació. Mentre els alumnes es preparaven, hi hagué una actuació dels alumnes de l’Escola de Música de Capdepera.

Per accedir al pati els alumnes acompanyats pels mestres passaren per la catifa vermella, entre aplaudiments i salutacions, i s’assegueren en rotllanes entre l’escenari i les cadires ocupades pels familiars dels alumnes.





Després d’unes paraules de salutació de la directora, Ma Antònia Santandreu, cada curs cantà unes cançons amb les coreografies preparades a l’aula de Música, mentre la resta de companys seia a les rotllanes. Primer van ser tots els alumnes d’Educació Infantil  i després els d’Educació Primària, començant per primer i acabant amb els de 6è.









Després de l’actuació musical pujaren a l’escenari els alumnes de 6è amb el seu birret per a rebre un diploma. Cada curs de 6è passà el seu birret als alumnes de 5 anys d’infantil que el proper curs començaran 1r de Primària. L’acte va ser molt àgil  i fluid.





La festa seguí amb música preparada Dj’s de 6è i una degustació de plats preparats per les famílies del centre. Un autèntic viatge gastronòmic gairebé per tot el món, amb receptes dels 5 continents totes exquisides.  Cada plat disposava d’un cartell explicatiu i el país o regió d’on eren pròpies.

El servei de bar anà a càrrec dels alumnes de 5è per treure diners pels seu viatge d’estudis. Exhauriren les existències. Cal dir que per reduir residus s’utilitzaren tassons reutilitzables cedits den préstecs  per la Conselleria de Medi Ambient i cada un dugué els plats i coberts de casa seva.

La festa durà fins que es va fer fosca amb un ambient molt agradable, ja que feia molt bon estar  afavorint la conversa entre amics, alumnes i mestres. Tampoc no faltaren les fotos de grups al “photocall”.

Enhorabona a tots, alumnes, mestres i famílies. Bon estiu!


Els darrers dies d'escola se n’han fetes excursions, acampada, visita a la platja, activitats a la piscina, jocs d’aigua, berenars... atenent a les edats dels alumnes. Algunes de les activitats fetes els darrers dies: