Marga Rico serà regidora d'esports


Rafel Fernández i Fernando Peñalver per part del PSOE de Capdepera i Mateu Melis i Margarita Rico per part de Es Grup-El PI han signat avui matí un pacte de tres punts per a la governabilitat del municipi de Capdepera els propers quatre anys. Amb aquest pacte, el PSOE, que obtingué 8 regidors a les eleccions de dia 26 de maig s'assegura la majoria absoluta en en consistori i Es Grup-El PI a canvi obté la regidoria d'esports com a quota de poder.

L'edil de Es Grup-El PI ha oblidat les reiterades humiliacions a que fou sotmesa la pasada legislatura per aquell que ara li dona la ma (sols cal revisar els plenaris) i tendrà una dedicació del 75%, amb un sou aproximat als 1.800€ (encara no aprovat). El pacte signat aquest dimecres estableix el compromís de construir una nova seu per a la Policia Local, habilitar nous aparcaments i la redacció d'un pla estratègic turístic.

D'aquesta manera, el PSOE no vol repetir la experiència de governar en minoria com a la pasada legislatura. Així doncs, aquest pacte donarà l'estabilitat necessària per tal que el PSOE pugui desenvolupar el seu programa electoral sense excuses, ara que també s'han acabat els deutes municipals.