Intervinguts 2107 objectes falsificats en 11 comerços de Mallorca, entre d'ells qualque de Cala Rajada




La Guàrdia Civil ha dut a terme una inspecció en 11 comerços on s'han intervingut 2107 productes falsificats en les localitats de Cala Rajada, Cala Bona i Cala Millor, per la qual cosa s'ha investigat a 12 persones com a presumptes responsables d'un delicte contra la propietat industrial.

Després de tenir coneixement de venda de productes de primeres marques a preus substancialment inferiors al de mercat, agents de la Guàrdia Civil de Fiscal i Fronteres es van desplegar en les esmentades localitats per tal de verificar aquest extrem. Durant el servei es van realitzar un total d'onze inspeccions en els comerços sospitosos de vendre les falsificacions.

Els agents de l'Institut armat van comptar a més, amb l'ajuda de perits especialitzats vinguts expressament des de la Península, que van acreditar que els articles que estaven exposats a la venda en els establiments no eren autèntics. Així mateix els agents van confeccionar 55 infraccions administratives a la Llei de Comerç Balear i a la Llei de Protecció de les persones consumidores i usuàries de les Illes Balears. El valor de mercat dels articles confiscats ascendiria a 150.000 euros.