Les grades del poliesportiu quedaren petites per la presentació del Palma Futsal


 

Dilluns, 29 d’abril, el departament d’Esports de l’Ajuntament i els centres escolars de Capdepera organitzaren una diada esportiva a Es Figueral.

La primera part d’aquesta activitat consistí en presentar als nins  i nines la renovada pista d’atletisme, i comentar les normes d’us. Més tard l’alumnat va participar de diversos jocs a la gespa artificial: curses de tanques, carreres, llançament de pes, salt de llargària, etc... De forma rotativa els nins i nines van anar canviant de joc.



Devers les 11’30 hi hagué un descans, que aprofitaren per a berenar fruitar i beure aigua.

La segona part de la jornada consistí en participar en el nou show del Palma futsal. En total, entre alumnat de s’Auba, s’Alzinar i l’IES, hi participaren devers 1100 alumnes.



En aquest cas el nostre municipi va servir com a prova del tour que el Palma Futsal farà per tots els pobles de Mallorca, per a presentar el seu projecte esportiu i difondre el futsal entre els més joves.



Durant l’espectacle, dirigit per un presentador d’allò més motivador, varen conèixer la mascota que els convidà a ballar i fer una mena de concurs, alhora que encalentia l’ambient per a rebre els jugadors de l’equip. A partir d’aquí s’alternaren diversos jocs esportius i la presentació dels jugadors i l’equip tècnic. Va resultar divertit veure un partit de “fusal-taula” una mena de ping-pong disputat per les parelles Eloy Rojas –Joao i Tomaz-Felipe Paradysnki.  El jugador Diego Quintela va cantar i ballar, amb la col·laboració  d’altres jugadors, abans de començar els partits de futsal. Primer van jugar els jugadors del Palma Futsal dividits en dos equips i després van fer una partit contra una selecció de nins i nines que s’ho passaren d’allò més divertit.

La festa, que durà poc més d’una hora, acabà amb la signatura de camisetes. que prèviament s’havien repartit.