Un any més l’Associació de temps lliure Terra Roja ha organitzat el seu campament anual a Son Jaumell, aquesta vegada amb la col.laboració d’Escola Viva Cala Rajada, aconseguint aixi una máxima difusió de les activitats, a fi que aquestes arribin a un major nombre d’infants del municipi.









El campament a Son Jaumell és inusual per les seves característiques, donat que el fet d’establir-se en un medi obert privilegiat com la zona forestal de Son Jaumell permet als infants gaudir del contacte directe amb la natura i la conscienciació de la necessitat de preservar l’entorn natural del nostre municipi. Les condicions del campament són úniques tant pel que fa a les instal·lacions, organitzades i muntades integrament per l’equip de monitors, com per la seva ubicació.





Aquest any, del dia 24 de juliol al dia 27, una seixantena d’infants de 6 a 12 anys, de Capdepera i Cala Rajada varen poder viure l’experiència. Des de tallers, gimcanes, vetllades amb nombrosos jocs, a les habituals tasques diàries de manteniment del campament, els infants no tan sols aprofundeixen en la convivència i en el treball d’hàbits, sinó que a més ho fan en un entorn molt especial.










El balanç del campament 2008 és molt positiu ja que a més d’haver obtingut el màxim de participació per part dels usuaris, un any més, en fer-ne el tancament, es conclou que la necessitat de donar continuïtat a aquest tipus d’activitats educatives, tant pel seu valor lúdic com pel didàctic, continua essent un dels principlas objectius de l’Associació.



Així mateix, a curt termini, Terra Roja ha planificat una jornada de neteja amb infants de 12 a 16 anys, pel més de setembre (de la qual ja oferirem informació més detallada). També ens podreu trobar a càrrec de l'organització dels jocs i tallers de les festes patronals de Sant Roc i Sant Bartomeu.



Maria Antònia Fuster