L’Associació Hotelera de Capdepera ha participat en les primeres fires  de 2019 que se celebren a Centreeuropa, amb l’objectiu de promocionar la destinació Capdepera en els mercats austríac i alemany, de tal manera que del 10 al 13 de gener ha participat en la Ferien Messe, de Viena, mentre que el 12 i 13  ha estat present a la CMT, que s’ha desenvolupat a la ciutat alemanya de Stuttgart.

En el cas de Viena, es tracta d’una fira de turisme generalista, adreçada a públic i professionals, a la qual participen més de 800 expositors de més de 70 països. El mercat austríac és de gran interès per Capdepera, donat el seu elevat poder adquisitiu; motiu pel qual des de fa anys l’Associació Hotelera aposta per mantenir la seva presència.

Pel que respecta a la CMT,  Caravan, Motor and Touristik, es tracta d’una de les fires més destacades d’Alemanya i la primera que se celebra al país. És un dels  esdeveniments turístics  més concorreguts, que rep la visita de prop de 200.000 visitants. A aquesta fira Capdepera s’ha promocionat dins la secció de bicicletes, senderisme i naturalesa. 

 A ambdues fires l’Associació hotelera ha disposat d’un tauler propi, contractat dins l’espai que el Consell de Mallorca (per primera vegada i desprès d’assolir les competències en promoció turística)  ha ofert,  a través de  la Fundació Mallorca Turisme.