Com s'ha fet els darrers anys, l'Ajuntament va muntar una carpa per a celebrar Nit de nadal i la festa de Cap d'Any


 
Poca cosa podem dir de la carpa que l’Ajuntament instal·la per Nadal a la plaça dels Pins des de fa uns anys. Ens han comentat que Nit Bona no hi va haver molta afluència de gent, la carpa va tancar devers les dues de la matinada i en cap moment s’omplí. Es comentava que el jovent partí cap a Artà. Però vaja, entre els tardeos (tardebona) que s’han generalitzat i els nous llocs de moda per transnitar, la plaça dels Pins quedà amb poc ambient.

 

Per Nit de Cap d'Any la resposta va ser un poc millor, però no com per tirar cohets. La gent va anar arribant passades la una i mitja de la nit, després de sopar i fer les campanades a casa o als locals,  i cap a les tres i mitja ja tornava a aafluixar de nou. És a dir dues hores de truimés o manco intens, amb prou gent dins la carpa i pels voltants de la plaça. Ens comentaren que trobaven que n’hi havia poca gent jove per la carpa, molts havien partit cap a Sant Llorenç o Cala Millor en tocar les dotze de la nit.

 
També s’ha de dir que la climatologia era molt bona i s’estava molt bé, tant fora con dins la carpa, i tothom va gaudir de valent ballant i petant la xerrada amb els companys.
 

La part més negativa va ser que els amics de l’aliè varen fer acte de presència entre el tancament de la carpa i la recollida del material sobrant.

 
Les voluntàries de la Protectora d’animals han estat les que van dur el bar i volen aprofitar per agrair a l’Ajuntament, i especialment a la regidora Carmen Corraliza, l’oportunitat de dur el bar a las dues festes. També volen agrair als amics que els van donar una mà per l’organització, el muntatge o servint copes darrera la barra.