El concert de Santa Cecilia 2018, a s’Alzinar, tornà a ser un gran espectacle



Dia 22 de novembre, i ja fa un parell d’anys,  el col·legi s’Alzinar celebra la “patrona de la música” amb un concert organitzat per les mestres de Música. Tot l’alumnat de l’escola i molt especialment els de 6è curs, s’impliquen de valent per a que el concert llueixi i enguany ho van aconseguir ja que tothom sortí molt content.


El concert es celebra en el gimnàs on la abrigada munta un escenari. L’alumnat de tots els cursos ocupen mig gimnàs i l’altra meitat es reserva pels familiars dels alumnes.



Enguany el concert ha estat temàtic i totes les cançons han estat tradicionals mallorquines.

Amb una breu cançó que dona l’inici de la funció s’obrí el teló amb tots els nins i nines d’infantil, preparats per cantar tots junts  “Cançons infantils”.

Tot seguit els alumnes de Primària pujaren a l’escenari per cantar tot un seguit de cançons, acompanyats de musics de l’Escola Municipal de Música, amb el seu director Víctor Ferragut al capdavant ( que a més va fer els arranjament d’algunes de les peces musicals interpretades). Els alumnes de primer interpretaren Sa Madona, Els de segon Ton pare no te nas, els de tercer Na Bel des Molinar, els de qurart En Pep Gonella i els de cinquè Capdepera, Capdepera de Jaume Fuster. Totes les cançons interpretades amb coreografies i vestuari.

El moment culminant del concert va venir de la mà dels alumnes de 6è, que acompanyaren a Suso Rexach i Esperança Sureda en la interpretació de les cançons Aquesta Terra i Gira la Vida, fent intervenir el públic, alumnes i pares assistents.

Com cada any l’actuació acabà amb la cançó  Pluja de Sons, gairebé un himne d’aquest concert  que tots els nins i nines ( i també els mestres) cantaren i ballaren.



Els pares i mares dels alumnes de 6è muntaren servei de bar amb a begudes i menjars casolans per a recaptar doblers pro-viatge d’estudis.


Enhorabona a tots els que van fer possible aquest concert que el col·legi prepara amb tanta cura. Tot un gaudi poder veure’l i escoltar lo.