La presidenta del Consell de Mallorca,

Francina Armengol,

visità l’Ajuntament de Capdepera

Image
    El dijous, dia 24 de juliol, la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, va  visitar el municipi de Capdepera. La visita, que tenia un carácter oficial, va començar amb un dinar amb una representació dels sectors econòmics del municipi (associacions de comerciants, associació hotelera, associació de constructors…).
   En acabar el dinar, en un conegut restaurant de Cala Rajada,  la comitiva oficial pujà a l’ajuntament, àmb el batle i la totaliat de regidors de l’equip de govern (no en vàrem veure cap de l’oposició). A l’arribada va rebre un ram de flors de mans de dues nines habillades amb vestits típics, i es va fer la foto oficial a la porta de l’edifici de l’Ajuntament.

Image

   Ja a la sala de plenaris, el batle i la presidenta van donar  la benvinguda als presents agraint als representants de les associacions la seva tasca. Després, els representants de les associacions de veïns varen fer un enfilall de propostes, algunes de puntuals i d’altres més generals, de les quals va prendre nota la presidenta. Es va oferir a fer gestions per aquelles demandes que no són comptència del Cosell de Mallorca i va dir que es preocuparia per a solucionar –tot indicant que algunes són de dificil solució o de llarg termini- les de la seva competència. 

Image

  Per no avorrir, ja que varen ser moltes les demandes que es plantejaren, destaquem que es parlà de la necessitat de millorar el casc antic de Capdepera, d'arreglar l’autovia Joan Carles I,  de protegir la costa, de millorar el transport públic, de millorar el servei sanitari (saturat), de millorar el servei d'ambulàcies, de fer nets els boscos de Canyamel, de comprovar la recollida selectiva, de demanar ajudes per al funcionament de les associacions, de la dotació de serveis de les urbanitzacions… Francina Armengol va comentar gairebé tots els punts comentats, oferint el seu recolzament a l’Ajuntament de Capdepera per als projectes presentats i les demandes fetes pels veïns.
Acte seguit, la comitiva oficial visità les associacions de la Tercera Edat de Capdepera i Cala Rajada.

Image

Una jornada intensa, a Capdepera, on en paraules de la mateixa presidenta, “pas gust de venir, perquè sempre m’han rebut molt bé”.