L’Ajuntament de Capdepera vol conscienciar a la població gabellina de la importància de la lluita contra la violència envers la dona i per aquest motiu, i amb la celebració del Dia Internacional de la violència contra la dona, diumenge 25 de novembre, des de del consistori s’han organitzat diverses accions durant tota la setmana.

En primer lloc, el consistori col·labora amb la campanya del Consell de Mallorca Homes donant la cara amb la difusió dels vídeos a les xarxes socials.

En segon lloc, des de la regidoria de Benestar Social s’ha organitzat un punt d’informació al mercat setmanal, tant de Capdepera avui dimecres, com de Cala Rajada, el proper dissabte. També, des d’avui i fins diumenge, el Castell de Capdepera s’il·luminarà cada nit de color lila (color representatiu de la campanya).

En tercer lloc, des de la regidoria de TIC s’ha apostat per la conscienciació a través de les plataformes de comunicació de l’ajuntament. Per una banda, amb la col·laboració del Centre Jove, s’ha enregistrat un vídeo de joves dient no a la violència contra la dona; també es farà una tertúlia a Capdepera Ràdio sobre la situació actual de la dona amb la col·laboració del departament de Benestar Social i de Creu Roja de Capdepera, enter altres; i per acabar, durant el diumenge, també a la ràdio municipal, sonarà música de cantants i grups amb un missatge d’empoderament de la dona.