El port de Cala Rajada s’omple de gent i d'originals plats de llampuga La Mostra de llampuga ha obert les portes puntualment a les 12 hores, sense acte inaugural, tot respectant el dol de 3 dies decretat per l'Ajuntament de Capdepera.

Fideus secs amb llampuga, llampuga en escabetxo, marmitako de llampuga... aquestes són algunes de les vint maneres diferents de cuinar la llampuga que s’han preparat avui a la XVII edició de la Mostra de la Llampuga, a Cala Rajada.  De totes i cada una d'elles publicarem una imatge i l'equip de cada paradeta. 

Enguany la Mostra s’ha encetat sense inauguració oficial, com a mostra de condol per les inundacions que han assolat els municipis d’Artà, Capdepera i Sant Llorenç, i no hi ha hagut representació política. A més s'ha de comentar que la recaptació de molts dels establiments presents aniran a la caixa solidària dels afectats per les inundacions de Llevant.

 A les 12h s’han obert les portes al públic assistent el qual ha començat a reservar lloc i a passejar per veure els diversos plats que hi havia per triar. Un total de vint estands amb receptes salades amb la llampuga com a ingredient principal on es pot degustar pasta, hamburgueses, croquetes, cebiche, arròs... A més, també hi ha un estand de postres i un de cafès, per acabar d’endolcir el dia.

Durant el matí ha hagut bastant ambient, si bé les coes no eren tan llargues com anteriors ocasions i era més senzill trobar lloc a les carpes instal·lades en el moll. La Mostra de la Llampuga s’allarga durant tot el dia d’avui, al matí fins a les 16h i el capvespre de 18h a 22h. Durant el matí hi ha l’espectacle de Mallorca Gay Men’s Chorus. A la nit, s’han suspès els focs artificials perquè la pirotècnica no ha pogut arribat a l’illa a causa de les inundacions i pel mateix motiu els bombers no es poden desplaçar fins a Capdepera.